Blog

Εδώ ξεκινά το κείμενό σας. Κάντε κλικ και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Λεγενδως σωνσεπθαμ ναμ ναθυμ αλιενυμ ανσιλλαε ιν συμ φιδιτ κυαερενδυμ εαμ συ φελ αν εραντ σανστυς ιυδισαβιτ εσε νοφυμ μολεστιε.
 

Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να πειραματιστώ περισσότερο με ασπρόμαυρα τοπία. Σε αυτό με ενέπνευσαν παλιά αρνητικά από τις διακοπές μας στο Μαρόκο και είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Είναι ένα στυλ τοπίου που εγείρει πολλά ερωτήματα και σε κάνει να σκέφτεσαι τα πράγματα που έχουν μείνει έξω από την εικόνα.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα σε μία έκθεση στη Δημοτική γκαλερί. Επρόκειτο για μία συλλογή από έργα σύγχρονων ζωγράφων, φωτογράφων και θεματικών καλλιτεχνών. Σε κάποια σημεία με ενέπνευσε, σε άλλα όχι τόσο. Επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω στην έκθεση μέσα από τη δική μου ματιά.

Όταν ξεκίνησα με τη ζωγραφική, προσπαθούσα να συλλάβω κάθε μικρή λεπτομέρεια και να την εφαρμόσω σε ένα ήδη έτοιμο τοπίο. Βλέποντας το αποτέλεσμα λίγο αργότερα, συνειδητοποίησα ότι ο θεατής μάλλον δεν θα ήξερε που να επικεντρωθεί. Η ανακάλυψη του μινιμαλισμού με έχει πραγματικά βοηθήσει σε αυτό και παρακάτω θα βρείτε πέντε συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν και εσάς.

© 2017 Αντώνης Ιωάννου. Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε